Porträttmasker

Porträttmask

Modell: Noppe

 Bacchus

Modell: Noppe

”Pierroth”

Modell: Sven Wollter

Modemask 1700-tal

Modell: Alexandra Pascalidou

”JusDike”

Modell: Alexandra Pascalidou

Harlekinclown

 Modell: Peter Wahlbeck

 ”Konstnarr”

Modell: Peter Wahlbeck

”Pierrette”

Modell: Marika Lagercrantz

För dig som vill ha någonting exklusivt utöver det vanliga, ges nu möjligheten att kunna bli förevigad som mask eller ett reliefporträtt av ditt eget ansikte. Gunilla kan i princip framställa dig i vilken skepnad som helst du önskar. Allt från en historisk/klassisk gestaltning till någonting mer fantasifullt och humoristiskt.

Efter samtal med Gunilla då du i stora drag beskriver vem du är och vad du har för yrke och hobby, kommer ni överens om vad för slags mask/porträtt Gunilla kan göra av ditt ansikte. Du kan även låta Gunilla skapa helt fritt efter hennes egen känsla. Det här är ett unikt och charmigt sätt att låta sig avbildas på som inte upplevs för ”pretentiöst” som ett porträtt i olja kan uppfattas i dag.

Att göra en fin maskmodell från grunden är ett tidskrävande hantverk. I en beställning ingår 2 masker, men om man så önskar kan man utvinna fler exemplar från grundmodellen i andra versioner av din mask, som även kan bli fina presenter till de personer som betyder allra mest för dig.

Det du behöver göra är att sitta modell för en masktagning och fotografering, vilket tar ca 1½ till 2 timmar. Därefter tar ett omfattande arbete vid där Gunilla skulpterar vidare i sin ateljé för att få fram ansiktsuttryck, retuscherar, bygger upp ögonlock, ögonbryn, kanske föryngra om så önskas mm. Kostnad: Från 35 000 Kr.

 

För ytterligare information, ring Gunilla

 


error: Content is protected !!